Wat is de beste leeftijd om fietsmanden te kopen?

op de juiste leeftijd. De juiste leeftijd is niet belangrijk. Wat belangrijk is, is de ervaring van de koper en hoe goed hij het gebruik van de fietsmand begrijpt.

Er zijn veel mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van fietsmanden voor hun kinderen en ik kan u verzekeren dat dit een zeer winstgevende markt en een geweldige kans om geld te verdienen in deze markt. U een ondernemer of u een professional die zal profiteren van de populariteit van deze markt. Wat ik u wil vertellen is dat er zeer weinig mensen die bereid zijn om veel geld te verdienen alleen door de verkoop van fietsmanden. Naar mijn mening is de markt een goede zaak met veel ruimte voor verbetering. Ik ga u laten zien hoe u uw winst te verhogen door het toevoegen van meer producten op de markt. Laten we beginnen met de basis. Als u fietsmanden aan uw familie of vrienden wilt verkopen, zult u moeten leren hoe te om meer producten aan uw markt toe te voegen. Wat is fietsmand? Er zijn twee verschillende soorten manden. De eerste is mand die een mand, een mandhoes of een stuur heeft en het wordt verkocht met de mand. Sommige manden hebben ook een stuur, maar het is een beetje anders. Ik geef de voorkeur aan manden te gebruiken, vooral de eerste twee soorten, met een mand te dekken. Met de hoes u een stuur aan de mand bevestigen en de mand gebruiken zonder uw stuur uit te doen. Ik noem het stuurmand. De hoes heeft een handvat en dit is het deel dat altijd aan de mand is bevestigd. Hoe werken fietsmanden? Als u niet bekend bent met fietsmand dan moet je naar mand en kijk naar het nauw. Hier is de cover. De mandhoes is het bovenste deel van de mand. Het is hetzelfde als je stuur, alleen de cover is korter. Dit onderscheidt het duidelijk van producten zoals fietsmand. Het kan elke breedte zijn die u wilt. We zullen het gebruiken in onze tutorial over fietsmanden.

Nu dat je weet over de cover, laten we eens kijken naar de mand! Hier is het! U zult zien dat er twee delen: een cover, en een stuur. Nu weet je hoe een mandje werkt, nu is het tijd om het in elkaar te zetten! Het spijt me als er foto's zijn die er niet echt goed uitzien. Dat komt omdat je moet oppassen niet om uw afbeelding te ruïneren, of anders kan het een probleem zijn om uw blog. Maar maak je geen zorgen! Als een blog zal het prima. Er zullen foto's van de bouw! Als er fouten of ontbrekende onderdelen, zal ik ze repareren en je krijgt om het te zien in de volgende video. Aangezien het belangrijkste onderwerp is de bouw van een fietsmand, is het ook een goed moment om te kijken naar het ontwerpproces van de mand. Ik ben niet van plan om alles uit te leggen op deze blog! Meer informatie vindt u in het boek The History of Bicycle Baskets and Bicycle Basket Design van Frank C. Sacks. Het boek heeft vele goede voorbeelden van manden en fietsmanden die ik als voorbeelden gebruik om het ontwerpproces van deze manden te illustreren.